Bethlen Gábor Általános Iskola és Újreál Gimnázium
Bethlen - Általános Iskola Bethlen - Gimnázium Bethlen - Keveháza utcai telephely Bethlen - Kincskereső tagiskola
Tanáraink
Közzétételi lista
Ajánló

Ökoiskola

Andromeda Travel

Vida Fitness


Hírek
Szerző: Bethlen Admin @ 2008. május 12. - 1:37 :: 11808 megtekintés :: Angol

Iskolánk tanulói Londonban tartózkodtak május 2 – 8. között. Az oda – vissza út repülővel történt, a szállást londoni családok biztosították, a programot pedig két kísérő tanáruk, a csoportvezető Kőszegi Judit tanárnő, valamint Bánné Gáspár Mária tanárnő szervezték a Challenge Diákutaztatási Iroda segítségével, ami ismét nagyon megbízható partnernek bizonyult.

Remek volt az idő, sok nevezetességet, múzeumot látogattak meg, de jólesett pihenniük London gyönyörű belvárosi parkjaiban is.

Néhány résztvevő véleménye:

"Ez a város egyszerűen gyönyörű. A piros buszok olyan mesébe illőek. A London Eye-ról látni a várost nagy élmény volt. A legjobban a Madame Tussaud’s múzeum tetszett. Londont nem elég egyszer látni, muszáj oda még egyszer visszamenni."

M.V. 8. évf.

"Szerintem London egy nagyon szép város. Nagyon tetszik a közlekedési rendszere. A piros buszok rabjává lettem. És az is nagyon tetszik, hogy az emberek azért is bocsánatot kérnek, ha te mész nekik. Az, hogy sok park van, rám nagyon jól hatott."

K.F. 8. évf.

"Nekem a Windsori kastély és a Tower of London tetszett a legjobban. A kastélyban csak úgy ámuldoztam a rengeteg csodás dolog láttán, a Tower pedig azért volt nekem különleges élmény, mert nagyon szeretem I. Erzsébetet és sok új információt tudtam meg róla. Szerencsére egész héten gyönyörű volt az idő, nagyon jól éreztem magam."

T.V. 10. évf.

"Az út nagyon izgalmas volt. Sok nevezetességet és érdekességet láttunk. Szerintem a koronázási ékszerek voltak a legszebbek a Towerben, de a Windsori kastély is nagyon tetszett. A család, amelynél laktunk, nagyon kedves és szimpatikus volt. Londonban két dolog volt furcsa: a „fordított irányú” közlekedés és az, hogy minden múzeumban átvizsgálták a táskáinkat."

V.É. 11. évf.

Képekért katt ide!

Biológia Ének Fizika Földrajz
Kémia Matematika Történelem Irodalom
Angol Német Francia Informatika
Testnevelés Társadalomismeret

Elektronikus ellenőrzőkönyv

1. évfolyam 2. évfolyam 3. évfolyam 4. évfolyam
5. évfolyam 6. évfolyam 7. évfolyam 8. évfolyam
9. évfolyam 10. évfolyam 11. évfolyam 12. évfolyam

Ökoiskola

Felvételi információs központ

Iskolai étkezés