Bethlen Gábor Általános Iskola és Újreál Gimnázium
Bethlen - Általános Iskola Bethlen - Gimnázium Bethlen - Keveháza utcai telephely Bethlen - Kincskereső tagiskola
Tanáraink
Közzétételi lista
Ajánló

Ökoiskola

Andromeda Travel

Vida Fitness


Hírek
Szerző: Krupanicsné Nagy Katalin @ 2011. május 1. - 20:21 :: 11776 megtekintés :: Angol

Tizennyolc éve az Oxford Kiadó minden évben meghirdeti project pályázatát angolul tanuló általános és középiskolás tanulók számára.

Az előző évekhez hasonlóan idén is rengeteg tanuló küldte be jobbnál jobb pályamunkáját a budapesti fordulóra. A mi diákjaink közül nyolcan vállalkoztak arra, hogy megmutassák mennyire kreatívak az általuk választott témákban. Ezúttal nem volt megjelőlt téma, mindenki szabadon dönthetett, hogy mit dolgoz fel. Egyénileg,  párban vagy csoportban készített pályamunkákkal képviselhettük iskolánkat. Legfiatalabb indulóink a 4.z-ből voltak, Czeitner Edit és Stimecz Edina. 5. osztályból Marián Kinga egyedül dolgozott, míg Jassó Nóra, Klung Bernadett és Langer Pálma közös munkát készített. Klitsch Szonja és Pajer Jessica (10.) az idei Témahétre készített zenei témájú munkájával versenyzett. 

A budapesti forduló díjkiosztására április 29-én került sor a Fővárosi Pedagógiai Intézetben. A zsűrinek nem volt könnyű dolga a több, mint 100 project közül kiválasztani azt a tíz, legjobbnak ítélt munkát, amivel a főváros képviselteti magát az országos fordulón.

Nagy örömünkre Stimecz Edina (4.z) My School című munkájával bejutott az országos fordulóba, ahol akár angliai utazást is nyerhet, ha elég szerencsés lesz. A zsűri méltatta, hogy milyen szép, és ugyanakkor kreatív formában mutatta be iskolánkat.

Gratulálunk neki, és a többi versenyzőnknek is. Jövőre is biztos lesz lehetőségük megmutatni az angol iránti lelkesedésüket. 

Az alábbi képek a díjkiosztón készültek. Sajnos a nagyok nem tudtak részt venni, de oklevelet ők is kaptak.

 

Biológia Ének Fizika Földrajz
Kémia Matematika Történelem Irodalom
Angol Német Francia Informatika
Testnevelés Társadalomismeret

Elektronikus ellenőrzőkönyv

1. évfolyam 2. évfolyam 3. évfolyam 4. évfolyam
5. évfolyam 6. évfolyam 7. évfolyam 8. évfolyam
9. évfolyam 10. évfolyam 11. évfolyam 12. évfolyam

Ökoiskola

Felvételi információs központ

Iskolai étkezés