Bethlen Gábor Általános Iskola és Újreál Gimnázium
Bethlen - Általános Iskola Bethlen - Gimnázium Bethlen - Keveháza utcai telephely Bethlen - Kincskereső tagiskola
Tanáraink
Közzétételi lista
Ajánló

Ökoiskola

Andromeda Travel

Vida Fitness


Hírek
Szerző: Krupanicsné Nagy Katalin @ 2012. március 17. - 20:16 :: 33852 megtekintés :: Bethlen (Általános), Bethlen (Gimnázium), Általános információk, Angol

Az idei témahét február 27-március 2. között zajlott. Mivel az olimpia évében vagyunk, idén a sport témát választottuk feldolgozásra.

A hetet ünnepélyes megnyitóval kezdtük, ahol a csoportok bevonultak az országok zászlaival és távbláival, jeles sportolóink hozták az ötkarikás zászlót és gyújtották meg az olimpiai lángot.

 

 

 

Az idegen nyelvi órákon a csoportok maguk választották ki, hogy mit szeretnének bemutatni a csütörtöki közös programon. A bemutatót Uhrin Alexandra (8.b) fitness gyakorlatával nyitotta meg, majd angolul interjúvolták meg a 11-esek.

 

 

De volt jó néhány érdekes sportot bemutató prezentáció, pl. sportpoharazás, sport-totó, tornászás német és angol utasításra, olimpiatörténet. A délutáni programot közös aerobikozással zártuk.

A délelőttök sem teltek unalmasan, mert a 8.a tanulói vezetésével a szünetekben hullahopp-karika, ugrálókötél, vagy röplabda versenyek voltak az aulában.

Pénteken délelőtt kihirdettük plakátverseny győzteseit. Langer Pálma (6.z) valamint az angolos és franciás 7-es csoport nyert.

A tárgyi megjelenítés kategóriában mind a három induló kapott jutalmat (9. 10. francia, 10. angol), míg a prezentáció kategóriában a zsűri a Forma 1-es közvetítést (10. német) találta a legkreatívabbnak.

 

 

A hét programját az olimpiai láng eloltásával fejeztük be.
Gratulálunk a nyerteseknek, és reméljük, hogy minden nyelvi csoport élvezte ezt az egy hetes különleges tanulási formát.

 

Biológia Ének Fizika Földrajz
Kémia Matematika Történelem Irodalom
Angol Német Francia Informatika
Testnevelés Társadalomismeret

Elektronikus ellenőrzőkönyv

1. évfolyam 2. évfolyam 3. évfolyam 4. évfolyam
5. évfolyam 6. évfolyam 7. évfolyam 8. évfolyam
9. évfolyam 10. évfolyam 11. évfolyam 12. évfolyam

Ökoiskola

Felvételi információs központ

Iskolai étkezés