Bethlen Gábor Általános Iskola és Újreál Gimnázium
Bethlen - Általános Iskola Bethlen - Gimnázium Bethlen - Keveháza utcai telephely Bethlen - Kincskereső tagiskola
Tanáraink
Közzétételi lista
Ajánló

Ökoiskola

Andromeda Travel

Vida Fitness


Hírek
Szerző: Administrator Account @ 2012. október 16. - 8:48 :: 32497 megtekintés :: Bethlen (Általános), Bethlen (Gimnázium), Általános információk, Angol

A 2012/13-as tanévben is megrendezzük idegen nyelvi témahetünket november 19. és 23. között, immár a negyedik alkalommal. Ezen a héten az angol és német nyelvi órákon valamely jeles irodalmi mű egy-egy jelenetét választjuk ki, tanuljuk meg és adjuk elő a pénteki záró rendezvényünkön. A franciások pedig egy általános irodalmi kvízre készülnek. A héten összeállított tablókból, poszterekből, illetve makettekből rendezett kiállítást is pénteken nyitjuk meg.

Az eddigiektől eltérően a rendezvény megnyitását követően az adott nyelvet elsőként tanulók szekciós csoportokat alkotva adják elő jelenetüket, s versengenek a díjakért. Eközben a franciások is vetélkednek a legjobb helyezésekért.

 Az 5-6. osztályosok sem maradnak ki a programból. Ők a Keveháza utcai és a Kincskereső tagiskolák csapataival játékos angol irodalmi vetékedőn fognak részt venni.

 

Mindenkit szeretettel várunk!

Biológia Ének Fizika Földrajz
Kémia Matematika Történelem Irodalom
Angol Német Francia Informatika
Testnevelés Társadalomismeret

Elektronikus ellenőrzőkönyv

1. évfolyam 2. évfolyam 3. évfolyam 4. évfolyam
5. évfolyam 6. évfolyam 7. évfolyam 8. évfolyam
9. évfolyam 10. évfolyam 11. évfolyam 12. évfolyam

Ökoiskola

Felvételi információs központ

Iskolai étkezés