Bethlen Gábor Általános Iskola és Újreál Gimnázium
Bethlen - Általános Iskola Bethlen - Gimnázium Bethlen - Keveháza utcai telephely Bethlen - Kincskereső tagiskola
Tanáraink
Közzétételi lista
Ajánló

Ökoiskola

Andromeda Travel

Vida Fitness


Hírek
Szerző: Krupanicsné Nagy Katalin @ 2014. december 16. - 11:59 :: 32346 megtekintés :: Bethlen (Általános), Bethlen (Gimnázium), Általános információk, Angol
December 9-én rendeztük meg az immár hagyományos karácsony előtti játékos, az angol hagyományokat felölelő vetélkedőnket. Mind a három iskola (Bethlen, Keveháza és Kincskereső)4-5-6. osztályos tanulói mutathatták meg, hogy mennyit tudnak a Halloween, a Thanksgiving és a Christmas megünnepléséről.

A rövid megnyitó után a három fős csapatok külön évfolyamokban játszottak és vetélkedtek. Néhány ízelítő a feladatok közül: az agol gyerekek által is játszott Monster Freeze játékban a csapatoknak ki kellett találni a megjelenített hagyományos Halloween karaktareket, míg a hálaadáskor tipikus pulykakeresővel a legkisebbek próbálkoztak. A hatodikosokra már komolyabb kvízkérdések megoldása várt. A karácsonyi villámkérdések megválaszolása szintén több tudást igényelt. Az utolsó feladat egy karácsonyi dallal volt kapcsolatos, amit természetesen el is énekeltünk.

A közel egy óra alatt a csapatok sok-sok édességet gyűjthettek össze. A treatment nem csak a csokoládét jelentette, mivel a játék után sült pumpkin, muffin és tea várt a résztvevőkre.
Biológia Ének Fizika Földrajz
Kémia Matematika Történelem Irodalom
Angol Német Francia Informatika
Testnevelés Társadalomismeret

Elektronikus ellenőrzőkönyv

1. évfolyam 2. évfolyam 3. évfolyam 4. évfolyam
5. évfolyam 6. évfolyam 7. évfolyam 8. évfolyam
9. évfolyam 10. évfolyam 11. évfolyam 12. évfolyam

Ökoiskola

Felvételi információs központ

Iskolai étkezés