Bethlen Gábor
Általános Iskola és Gimnázium
Montessori Tagiskola Kincskereső Tagiskola

Bethlen Gábor Újreál Alapítvány

Alapítványunk 18 éve működik a Bethlen Gábor Gimnázium keretein belül. Célja az iskola pedagógiai programjának és nevelési céljainak segítése, megvalósítása. Az alapítvány anyagi lehetőségein belül nagy gondot fordít az idegen-nyelvi képzésre (angol, francia, német), a nyári táborok és az erdei iskolai részvétel támogatására, valamint az egészséges életmód kialakítására.

Az iskola 6+6 osztályos rendszerben működik. Tanulóink életkora 6-18 éves korig terjed. Ez azt jelenti, hogy diákjaink az általános iskola 1. osztályától az érettségiig egy iskolában tanulhatnak.

Idén a hátrányos helyzetű tanulók segítése is szerepel céljaink között. Ehhez kérjük az Önök – bármilyen szerény – anyagi támogatását!

Alapítványunk 2000 óta közhasznú szervezetként működik, így lehetőség nyílt arra, hogy – akinek módjában áll – év közben is támogassa alapítványunkat. Ha ezt a támogatást az Ön cége adja, úgy igazolást tudunk adni a támogatás befizetéséről, ami a Társasági Törvény 7.§ 7. pontja értelmében év végén a cég adózás előtti eredményét csökkenti.

Alapítványunk pontos neve és címe: Bethlen Gábor Újreál Alapítvány
1115 Budapest, Bartók Béla út 141.
Bankszámlaszámunk: OTP Bank, 11711034-20826662
Adószámunk: 18071968-1-43

Támogatásukat előre is köszönjük

Hetzl Andrea
az iskola igazgatója
Maruzs-Kozma Emese
a kuratórium elnöke