Bethlen Gábor
Általános Iskola és Gimnázium
Montessori Tagiskola Kincskereső Tagiskola

Felvételi előkészítő információk és jelentkezés

2021. január 13.
Figyelem! Ez a tartalom lejárt és archiválásra került. Az tartalom publikálása óta elképzelhető, hogy a megjelenő információk megváltoztak, tartalmuk elévült, esetleg múltbéli eseményeket jövőbelinek tűntet fel. Kérjük, hogy az itt megjelenő információkat ennek megfelelően kezelje.
Felvételi előkészítő foglalkozások a leendő gimnazistáink (6. évfolyamos diákok) számára. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött és létszámkorlátos!

Ebben az évben a felvételi előkészítőt csak online formában tudjuk megtartani, ami komoly elhatározást és kitartást igényel Önöktől és új megközelítést tőlünk.

Nagyon fontos, hogy csak azok éljenek ezzel a lehetőséggel, akik hozzánk szeretnének felvételizni. Az online előkészítőkön, kollégáink az 5. és 6. osztály ( eddig tanult) tananyagát rendszerező feladatokkal foglalkoznak.

4 csoportot tudunk felkészíteni, 20-20 diákkal. Tisztában vagyunk azzal, hogy az igényeket nem tudjuk kielégíteni, amit sajnálunk. Azoknak, akik nem kerülnek be az online előkészítő csoportokba, segítségként feltesszük a honlapra, a témaköröket, fogalmakat.

4 alkalom:

  • 2021. január 27. 15-17 óra között,
  • 2021. február 3. 15-17 óra között,
  • 2021. február 10. 15-17 óra között,
  • 2021. február 17. 15-17 óra között.

Az előkészítő online zajlik:

  • -minden gyermek saját névvel jelentkezik be,
  • -minden résztvevő kameraképpel és mikrofonnal van jelen,
  • -mindenki kikapcsolt mikrofonnal dolgozik, de ha kérdezik bekapcsolja, illetve kérdéseket tehet fel, ha ezt jelzi

Az előkészítőre az elokeszito@bethlen.hu email címre elküldött, kitöltött, szülő és gyermek által aláírt, majd beszkennelt jelentkezési lappal (alább található) lehet regisztrálni.
Az érkezési sorrend képezi a csoportalakítás alapját. A létszám beteltét követően nem tudjuk elfogadni a regisztrációkat. Köszönjük megértésüket.

Köszönjük, bizalmukat, hogy minket választottak és köszönjük, hogy mindent megtesznek az együttműködés érdekében.